Mutfakların vazgeçilmez yardımcıları Robot Coupe katı meyve presleri

 

Gastronominin merkezi Fransa’da aşçı ve gurmelerin bir numaralı tercihi olan Robot Coupe ürünleri, Türk aşçılar ve barmenler tarafından da endüstriyel mutfakların vazgeçilmez markası olarak adlandırılıyor.

Robot Coupe, geliştirdiği teknolojiler sayesinde üstün temizlenebilirlik, güç, kullanım kolaylığı ve gelişmiş sağlık özellikleri ile ön plana çıkmayı başararak, yıllar içinde üstün ürün ve mükemmel müşteri hizmetleri gibi birçok ödüle layık görüldü.

Gıda işlemcileri, sebze hazırlama ünitesi, kombinasyon işlem birimlerinin geliştirilmesi ve arıtma ürünleri ile endüstriyel mutfak sektöründe adından giderek daha fazla söz ettiren markanın katı meyve preslerini sizler için inceledik.

 

J 80 Ultra katı meyve presi

Markanın barlar, restaurant, oteller, fast food işletmeleri tarafından sıkça tercih edilen katı meyve presleri ile sadece birkaç saniyede, bol miktarda lezzetli meyve-sebze suları hazırlamak mümkün. Profesyonel mutfakların önde gelen ürünlerinden olan Robot Coupe 80 Ultra ile kullanıcılara kolaylık sağlayacak pek çok özellik de sunuluyor.

Robot Coupe J 80 Ultra ile kullanıcılara sunulan önemli özellikler şöyle ;

Otomatik
Benzersiz şekilli düğmesi sayesinde otomatik kullanım imkanı sunulur. Böylece hızlı ve zahmetsizce büyük miktarlarda mükemmel içecekler yapabilmek mümkün kılınır.

Malzemeler ısıtılmaz
Ürün sayesinde besinler ve antioksidanlar muhafaza edilir. Ürün ısıtma işlemi yapılmaz.

Geniş kapasiteli posa toplayıcı
6.5 litre posa toplayıcı (7.2 litre J100 Ultra ) tezgah üzerine sıçramasını önlemek için tahliye oluğu altına mükemmel bir şekilde yerleştirilmiştir.

Meyve suyu sıkacağı sepeti
Temizliğini kolaylaştırmak amacıyla sepet herhangi bir gereç gerektirmeden çıkarılabilmektedir.

 J 100 Ultra katı meyve presi

Robot Coupe J 100 Ultra ile  J 80 Ultra’ya ek olarak kullanıcıların işlerini kolaylaştıracak 2 yeni özellik daha sunuluyor.

Makinenin kullanılabilir yüksekliği

Blender musluğu ile zemin arasındaki mesafe 256 mm olarak kullanıma sunuluyor. Böylece blenderın içecek haznesi 256 mm uzunluğunda bir alana yerleştirilebiliyor.

2 farklı kullanım olanağı

1. Posalar sürekli olarak boşaltılır. Boşaltma hunisi posaların sürekli olarak ve doğrudan çalışma tezgâhının altına fırlatılmasını sağlar.

2. Posalar 7,2 litrelik büyük kapasiteli yarısaydam posa haznesine boşaltılır.

Ek olarak, Robot Coupe J 80 Ultra ve J 100 Ultra katı meyve preslerinin karşılaştırmalı özelliklerini aşağıda yer alan tablolardan inceleyebilirsiniz.

 

Robot Coupe J80 Katı Meyve Presi hakkında detaylı bilgi edinmek ve satın almak için buraya tıklayın…

Robot Coupe J100 Katı Meyve Presi hakkında detaylı bilgi edinmek ve satın almak için buraya tıklayın…

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir